fredag 18 januari 2013

Fredag

Jag är verkligen seg på att uppdatera här på bloggen trots att jag inte gör ett skit om dagarna.

Går upp hyfsad tid, eller ja. Vänt lite på dygnen nu när vi varit i Nås och målat och tapetserat hela nätterna. Men jag jobbar på det ;)
Och under dagarna är det väl olika från dag till dag. Tvättar, städar, chillar och umgås med älsklingen när han väl är hemma och ledig från jobbet och har jag tur så ringer dom någon enstaka gång från Strand och frågar om jag kan hoppa in å jobba. Så ser mina dagar ut på ett ungefär. Ja ett så tråkigt liv har jag!

Fick reda på idag att tjänsterna på Strand är tillsatta, men står fortfarande kvar som extra och som sommar personal ? om jag fattade det rätt. Kan ju alltid hoppas på det! Pratade även om Vasaloppet men ej fått något svar om det ännu.

Jag blir så jäkla rädd och nervös på detta,
*Inget jobb bara nån enstaka gång.
*Ingen inkomst alls.
*Och inte ett enda jobb det finns!!

Vad ska det bli av mig egentligen? Bo på gatan kanske..



Måste säga att jag är så sjukt less på alla dessa statusuppdateringar på fb, tänk om fb kunde vara som förut och inte vara så överdriven som den är nu. Det går verkligen till överdrift!!




Nää, blir bara arg och less på allt och på mig själv eftersom jag har sån jävla otur med allt som har med jobb att göra... Tack för mig!! 
Hejdå!

/Micaela*

torsdag 10 januari 2013

Målning och tapetsering

Ser nu att jag inte skrivit på ett tag, men har haft fullt upp de senaste dagarna.
Denna vecka har jag och älsklingen varit i Nås och hjälpt bästa sis med målning och tapetsering eftersom dom snart ska flytta hit.
Det har blivit sena nätter så är ganska trött men sova får man göra när man dör. hehe.

Igår träffade jag Jonna, vilket var ett bra tag sedan. Det var riktigt kul att se henne igen och bara sitta och snacka massa skit. Har verkligen saknat det!<3

Ja det var väl vad jag hållt på med dom senaste dagarna så därför har jag inte haft tid att skriva.
Finns inte så mkt mer att skriva så nu ska jag ta en kopp kaffe sen ta tag i resten :)

/Micaela*

tisdag 1 januari 2013

Nyårs firande.

Under dagen var det segt, gjorde inte så mkt. Väntade mest på att det skulle hända något. Älsklingen började jobba vid halv 2 ist för senare (Han skulle få gå först av alla om han kunde börja tidigare.) Fick ett sms av honom "Fick reda på ungefär när jag slutar, gör dig klar till 23 :) Jag älskar dig".
Jag gjorde mig klar tills dess. Klockan gick. 23.50 ringer han och säger "skynda dig, vi har bråttom om vi ska hinna upp till Jennifer och Rikard till 12."
Drog på mig kläderna, skorna och gick ut sådär lagom irriterad eftersom jag varit klar sen 22 eller nåt. Men jaja. När vi kom upp dit och sett alla fyrverkerier och träffat hans bröder med flickvänner så vart man på bra humör igen och hade en trevlig kväll:) Blev dock lite sent.

Vaknade vid kvart över 12 idag och mer halsont än igår. Fy fan va drygt, palla bli sjuk nu!!
Men åt frukost med älsklingen iaf innan Emma, Krille, Jennifer och Rikard kom hit och hälsade på :) Emma har ej varit här förut så ville komma och kolla hur bli bodde. Trevligt. Efter att dom åkt så åkte vi upp och handlade innan älsklingen skulle iväg och jobba.
Har kollat på skilda världar och bara latat hela kvällen, eller ja, jag och älsklingen slog på 2 maskiner tvätt innan han drog så har väl fixat med den lite också.

Nu ska jag lägga mig.

/Micaela *