söndag 31 mars 2013

Påsk

Snart är påsken över och jag fick aldrig upp nå påsk pynt här hemma.
Men det gör inget!

Igår var vi på middag hos älsklingens mamma, hans bröder var också där med sina flickvänner.. Hade riktigt trevligt :) Men fick dock lov att åka därifrån vid 3 eftersom att älsklingen skulle iväg å jobba till 4. Så det var ju lite tråkigt.. För mig blev det tv, "fångarna på fortet" med en jobbig huvudvärk som inte ville försvinna..

Idag skulle vi åka till Kättbo igen och fiska men var så jäkla trött och en sån jävla huvudvärk imorse så älsklingen åkte själv. Och jag själv har inte gjort så mkt, legat på soffan och kollat på film. Känns bittert när det är sånt underbart väder ute. Men älsklingen kommer nog hem snart så får se om vi kanske går ut och går en vända:) Nu ska jag diska lite innan han kommer.

//Micaela*

måndag 25 mars 2013

Måndag

Kom hem till Mora idag efter att ha varit hos min älskade syster Angelica m. familj i över en vecka. Har varit skönt att komma iväg lite och träffa min familj och träffat lite vänner.
Jag har väl egentligen inte gjort så mkt där med än att umgås med familjen, busat med mina små trollungar, Ida och Julia som det varit full skjuts på :) Hängde med Sofia till Vansbro på fredagen för att vara hennes sällskap under tiden hon tatuerade sig och efter det så åt vi på selins. Hade en riktigt trevlig dag med mycket prat :) Och i lördags hade Angelica fest så hjälpte henne under dagen med att fixa lite inför kvällen. Och kvällen vart riktigt lyckad, hade väldigt kul :D 

Och söndagen var väl lite segare, jag och Angelica städade upp efter lördagen sen satte vi oss och degade framför soffan nästan hela dagen.
När älsklingen kom så åkte jag, älsklingen och Julia upp till mamma och pappa och hälsade på och kollade när Marie klippte mamma sen åkte vi ner till Angelica och kollade på "Johan falk" sen la vi oss.
 

Underbara vän!
Och idag måndag har det också varit en lugn dag. Har mest umgåtts med mina små troll medan Angelica och Henrik höll på att fixa lite med kartonger åså. Sen åkte vi hem mot Mora och när vi kom hit så gjorde Jonatan sig ordning för att han skulle å jobba till halv 7. Och jag har väl inte gjort så mkt, kollat på "halv 8 hos mig" och "familjen annorlunda" och nu sitter jag här och lyssnar på musik och skriver blogg. Vad som händer sen vet jag inte, men ska nog kolla på "fångarna på fortet" i brist på annat.  


Nej nu vet jag ej vad jag ska skriva mer.

/Micaela*

söndag 10 mars 2013

Melodifestivalen

Ja, melodifestivalen är ju inte alls som förr,  kollade på finalen igår, första gången jag kollade på det sen det startade i år. Alltså det är ju verkligen så att man skäms när man hör vissa låtar. Det är verkligen pinsamt att dom ens är med. Men en helt okej låt vann men hade hoppats på "Heartbreak hotel" med Yohio.

Idag vet jag inte vad jag och älsklingen ska hitta på för något. Blir nog en lugn dag skulle jag tro.
Spela lite wii kanske ! :P Senare ikväll blir det att äta god mat och bara vara! Mys<3


/Micaela*

fredag 8 mars 2013

Fredag kväll.

Sitter här i min lilla ensamhet medan älsklingen har "grabb kväll" i Kättbo.
Kollade på gladiatorerna för ett tag sedan och nu sitter jag här och skriver blogg eftersom det var ett tag sedan. Är verkligen dålig på att uppdatera här. Men å andra sidan händer det inte så mkt i mitt liv heller så finns inte så mycket att skriva om :P

Det som hänt är väl att jag fick jobba lite extra under vasaloppet på Masala och hotell Siljan :)
 

Var även hem till Nås och hälsade på en kort vända måndag-onsdag, inte alls så länge som jag tänkt mig. Åkte med älsklingen hem när han skulle jobba på onsdag kväll eftersom det var magsjuka hemma i Nås och ville väl inte vara kvar där som tråkigt besök ifall jag också skulle fått det.
Men åker förmodligen dit på torsdag igen så då får jag träffa mamma också, vilket var ett tag sedan!

Har även tänkt att gå till hotell Siljan och höra om extra jobb och jobb under sommaren :) Skulle vara så jäkla underbart om man fick sommar jobb där, riktigt trevligt ställe !:)


Nej nu ska jag slå på en film å somna till ;)

Godnatt!


/Micaela*